Samlingssidan.se
Apple Store

Apple Store

Med sina nyskapande och populära produkter är Apple ett av världens mest respekterade varumärken. Exklusiv, stilren, design är alltid ett kännetecken.

  • Apple tillverkar världsberömda portabla musikspelare med snygg design och superkvalité.
  • Apple tillverkar en av världens mest fruktade datorer: Mac. Ny design och funktionalitet gör den till ett väldigt kraftfullt och vackert verktyg.
  • Mac OS är ett av världens stabilaste operativsystem då det bygger på Unix istället för Windows.

Välkommen in i deras affär

iPod Shuffle

Ipod Shuffle

iPod Shuffle är en extremt kompakt mp3 spelare med upp till 4 GB minne. Detta möjliggör flera hundratals favoritlådat lagrade på bara några ynka gram. Superenkel att använda, snygg, mycket funktionell, kan fästas med en klämma i kragen t.ex.

iPod Nano

Ipod Nano

För den som vill ha lite mer möjligheter för lagringsutrymme på sin iPod men ändå vill hålla den tiktigt slim, så är iPod Nano, som gäller. En stor färgstark display gör låtvalet mycket enkelt och man kan ha bilder på sina album osv.

iPod Classic

Ipod Classic

Klassiska iPod versionen som är mest lik den första utgåvan utav iPods. Den är lite större. Men fortfarande väldigt liten och har en markant större färgdisplay som sprudlar av alla dess färger. Mycket större lagringskapacitet. Kan även spela upp filmat material, så som: filmer och serier

iPod Touch

Ipod Touch

Är utav den senaste teknologin och grundar sig på samma teknik som iPhone. Mycket lättanvänt användargränssnitt men en otroligt bra display som gör filmtittandet till en riktigt upplevelse.

Apple TV

Apple TVApple TV

Apple TV är en produkt för dig som gillar att kolla på dina fotograferade bilder i perfekt kvalitét på din tv. Den är även produkten för dig som gillar att lyssna på musik. Den stora versionen har en 160 GB hårddisk med mycket plats att lagra ljud eller video material. Med en internetanslutning och ett konto på ITunes är du bara några knapptryck ifrån den senaste musiken och dom gratis podsändningarna utav media.

iMac

iMac

iMac är tunnare, snabbare än aldrig förr. Exklusiv design där hela datorns maskin är inbyggd i den tunna skärmen gör datorn till ett mycket elegant verktyg.


Klicka här för att gå till Applestore.se

 

Kontakta oss Copyright 2008-2016 Actiweb